22 febrero, 2013

Gina

Personal

.

La Gina és cantant i va confiar en mi per a que li realitzés una sessió per promocionar-se. Amb ella vaig voler experimentar el tema dels micro-vídeos i ella va col·laborar magníficament.

M’agrada molt el concepte de micro-vídeo, doncs és gairebé com una fotografia, et deixa espai a la imaginació i ocupa el temps que volguis dedicar-li. M’agradaria fins i tot crear la sensació de bucle on res comença i res acaba, aniré provant i si em voleu acompanyar, aquí ho anireu veient.

La preciosa música és de l’Alfred Fernández Pons, un excel·lent compositor que m’anirà acompanyant en aquesta aventura.

Gina es cantante y confió en mi para que le realizara una sesión para promocionarse. Con ella quise experimentar el tema de los micro-vídeos y ella colaboró magníficamente.

Me gusta mucho el concepto de micro-vídeo, pues es casi como una fotografía, te deja espacio a la imaginación y ocupa el tiempo que quieras dedicarle. Me gustaría incluso crear la sensación de bucle donde nada comienza y nada acaba. Iré probando y si me queréis acompañar, aquí lo iréis viendo.

La preciosa música es de Alfred Fernández Pons, un excelente compositor que me acompañará en esta aventura.

CATEGORIES
SHARE

Related Posts
Featured
fotografía de bebé :: fotógrafo de bebé :: fotografía recién nacido :: fotográfo de recien nacido :: fotógrafo Barcelona :: fotógrafa Barcelona
fotógrafo de bebés :: Joana
Fotografía familiar :: Fotografía Infantil :: Fotografía de bodas :: Fotografía nupcial :: Fotografía de bebés :: Fotografía de reportaje
Els Horts | Los Huertos
Fotografía de Viajes :: Fotografía Londres :: Fotografía Gran Bretaña
Anglaterra | Inglaterra